“Når jeg bliver stor, vil jeg være voksen på Solskinslejren!”

– Yunus 7 år, 2020

HVILKEN ROLLE VIL DU HAVE PÅ LEJR?

På Solskinslejren er vi alle på ferie. Både børn, køkkenhold, hjælperne og lejrledelsen. Derfor er det vigtig for os at vi alle har det sjovt imens at vi er afsted. 
Når du ansøger om at deltage på Solskinslejren skal du vælge mellem om du ønsker at ansøge på køkkenholdet, hjælperholdet eller begge dele. I virkeligheden er vi ét stort hold, men man skelner mellem to funktioner. Hvis du er i tivl om hvad det betyder, så beskriver vi det kort længere nede på denne side.
Man kan kun være tilknyttet én af delene, så vælger du begge dele i din ansøgning, vil vi tage stilling til hvad der er mest brug for på holdet 🙂
Noget af det allervigtigste for en god ferielejruge er, at vi er sammentømret som et hold. Derfor er det meget vigtigt at du kan deltage i forberedelsesweekend på sjælland den 26.-28. april 2024, og hele lejr-ugen fra fredag eftermiddag den 5. juli til søndag den 14. juli 2024.
Vi håber meget at se en ansøgning fra dig. Vores bedste tip til din ansøgning er, at svare så fyldestgørende som muligt, for der er mange der ansøger 🙂

KAN DU LIDE AT LAVE MAD OG SYNGE MED PÅ HITS?

…så kan du være med på vores seje køkkenhold!

Uden mad og drikke, duer helten ikke – heller ikke på Solskinslejren! 🙂 Heldigvis har vi det sejeste (og sjoveste) køkkenhold, som hver dag disker op med lækre retter, drikkevarer og snacks i lange baner. 
Køkkenholdet består af 8-10 personer inkl. en køkkenchef som har det store overblik. De laver hver dag morgenmad, frokost, aftensmad, to snackmåltider til ca 120 personer, og natmad til de voksne. Det indebærer alt fra at skære frugt og bage boller til at lave ufo-burgere og indbagte marsmænd.
Man behøver ingen køkkenerfaring for at være på køkkenholdet, så længe at man har lyst til at tage fat og lave en masse god mad
Vi håber at se dig på holdet!.

ER DU ALTID KLAR PÅ VANDKAMP?

…eller elsker du bare at være i kontakt med din barnlige side?

Så kom med som hjælper på vores lejr! 

Som hjælper er du og ca. 40 andre voksne sammen med vores dejlige 75 børn hele dagen. Lige fra morgenvækning til putning efter lejrbål og fælles godnatsang. I løbet af dagen har vi gang i mange aktiviteter som planlægges på forberedelsesweekenden. Det kan være vi skal i ‘Cirkus Solskin’, forbi et zombiland eller deltage i Solskins OL. Kun fantasien sætter grænser. Derudover har vi også ture ud af huset, hvor alle får en på opleveren. 

Når børnene er puttet fortsætter aftenen og natten med hjælpermøde, klargøring til næste dag og ‘hjælperhygge’

Vi håber at se dig til et brag af en sommerferie!

HVAD FÅR JEG UD AF AT VÆRE FRIVILLIG?

…Listen er lang men her er et par ting:


👯‍♂️ Et fællesskab og sammenhold man kun finder på ferielejr

😴 En gratis sommerferie, men knapt så meget søvn

🤹‍♂️ Ondt i maven af grineflip

✅ Mulighed for at udvikle dine evner som koordinator og det at drive nye idéer

🏴‍☠️ Chancen for at møde ægte pirater, prinsesser, marsmænd og andre fantastiske væsener

🌈 Muligheden for at give børn og unge, som har særligt brug for det, uforglemmelige sommerminder og et selvtillidsboost

📢 Geniale historier at fortælle dine venner og familie, når du kommer hjem igen