solskinslejren.dk

Feeedt !

Første gang på lejr?

Du har sikkert en masse spørgsmål?!

Hvordan kommer man med på lejr?

 

 

For at komme med på lejr, kræver det at du er indstillet af enten en sagsbehandler, skolelærer eller institutionsleder. Er du i tvivl om du kan komme med, så prøv at snakke med dine forældre eller din lærer.

Hvad laver man på solskinslejren?

 

 

Lejren foregår primært ude, men bare rolig vi spiser og sover indenfor. Om dagen har de frivillige voksne (hjælperne) arrangeret alt muligt - og det er disse ting der foregår udenfor. Meeen vi har også en kiosk, en biograf, en gymnstiksal og alt muligt andet. Vores lejr er ikke nogen primitiv lejr, men vi lover at I nok skal få lejlighed til at sove i telt hvis det er det I gerne vil (-:

Det er meninge nat ugen skal være en ferie for dig med mulighed for at slappe af , men også med mulighed for at deltage i en masse sjove ting. Der er næsten ubegrænsede muligheder for hvad der kan lade sig gøre.

Har I mulighed for at opbevare værdigenstande osv et sikkert sted?

 

 

Ja, vi har en lejrbank hvor vi opbevarer både penge og værdigenstande. Alle værdigenstande så som Ipod, MP3-afspillere, mobiltelefoner osv osv skal opbevares i lejrbanken, da der på værelserne er risiko for at de bliver væk eller en anden snupper dem. Du skal være opmærksom på, at de ting vi opbevarer for dig, er medbragt på lejren på eget ansvar, og det vil sige at vi ikke erstatter noget, hvis tingene bliver væk. Tænk derfor meget grundigt over, om det virkelig er så vigtigt at have elektronisk udstyr osv. med. På selve lejren må der ikke benyttes mobiltelefon.

ALLE BØRN FORTJENER FERIEMINDER FOR LIVET

 

For mange børn og unge er sommerferie ikke lig med spændende oplevelser eller eksotiske rejser. Derfor har vi de sidste 51 år inviteret udsatte børn og unge på en uges ferielejr.

 

Det er børn, der fortjener en ferie, men hvis forældre ikke altid har overskuddet til at give dem en. Nogle har psykisk syge forældre, andre har en forælder i fængsel, og mange lever med fattigdom eller sygdom tæt inde på livet.

 

Hvert år giver vores fantastiske frivillige 1400 udsatte børn og unge en sommeroplevelse for livet. Her er nærvær, omsorg og tid til at lytte i centrum. Vi ser tit, hvordan de rå og hårdeste drenge bløder op, og hvordan de generte, forsigtige piger skråler højest, når der synges farvelsang.

 

Vi mangler både hænder og penge for at kunne sende de børn afsted, som har brug for det. Derfor har vi brug for din hjælp!

 

Støt som virksomhed

Vil din virksomhed være med til at sende udsatte børn på ferielejr? Det koster 2.500 kroner at sende et barn afsted - og din virksomhed kan sponsorere pladser.

 

Vær med til at give børn ferieminder for livet. Læs mere om indsamlingen og kontakt Jon Falkenberg Jonsen på jon@urk.dk

Kontakt lejren på

T (+45) 6167 9699

E ll@solskinslejren.dk